Unde am fost pe 11 aprilie 2013?

DSC06157         Asociaţia Succes Net a marcat încă un eveniment important în agenda sa în data de 11 aprilie  2013, prin organizarea seminarului cu tema “Medierea, arbitrajul şi concilierea în lumina noului Cod de Procedură Civilă”, seminar ce a avut loc la Hotel Unirea, Iaşi.

Ne-am întalnit cu mic cu mare, avocaţi, mediatori, administratori, judecatori, notari şi organizatori să dezbatem noutăţile apărute în Codul de Procedura Civilă.

La masa discuţiilor privind medierea, arbitrajul şi concilierea, toţi participanţii au putut dialoga  între ei, au schimbat impresii şi ne-au împartăşit din experienţele lor, sub atenta supraveghere a lectorului, dl Dragoş Panainte, cunoscut pentru implicarea sa în dezvoltarea mediului DSC06154de business din România.

Dinamism, profesionalism, interacţiune sunt cuvinte care ar putea caracteriza cel mai bine această întâlnire, participanţii apreciind tema aleasă, cunoştinţele vaste ale lectorului şi modalitatea prin care şi-a susţinut informaţiile teoretice cu exemple din viaţa de zi cu zi. Invitaţii au dat  exemple concrete din situaţii întâlnite în practică, răspunsurile venind de la sine, din dezbaterile care au avut loc.

Au fost câteva ore încarcate cu informaţii utile, ore în care cei prezenţi la eveniment au fost încântaţi să işi facă noi cunoştinţe, să discute despre posibilităţi de colaborare, şi mai ales, să facă schimb de cărţi de vizită în pauza de networking.

Iată ce ne-au spus cei care au participat la întâlnire:

“A fost un seminar interesant, cu atât mai mult cu cât, şi eu vreau să fac cursul de mediator. Tematica a fost bine aleasă, iar la participanţi mi-a plăcut faptul că au fost persoane care au interacţionat, care au discutat! ” Ana- Maria Raţă, TessConex S.A.

“Un seminar destul de interesant, şi mi-au plăcut foarte mult intervenţiile pentru că au fost interesante şi cu speţe care se întâmplă zi de zi. Intervenind cu aceste exemple chiar lămureşti unele probleme şi mai  elimini din neclarităţi. A fost un seminar activ şi foarte interesant”. Ofelia Mocanu, SC Mior SRL

Aceasta întâlniDSC06153re marchează valorile pe care le susţinem: comunicare, iniţiativă, performanţă, astfel devenind un catalizator al ideilor de succes şi al dezbaterilor în scopul evoluţiei profesionale.

Ne dorim mai multe astfel de întâlniri care să ne ajute să găsim calea către succes, mai multe  evenimente de networking cu scopul de a oferi posibilitatea împartaşirii şi dezbaterii ideilor de afaceri şi succes personal, al creării de noi parteneriate pentru că reţeta succesului este reţeaua succesului.

Şi să vă spunem un secret! Pentru că am fost apreciaţi şi lăudaţi pentru organizare, promitem să vă ţinem la curent cu urmatoarele evenimente!