Eveniment – Seminar Succes Net în Iaşi – "Medierea, arbitrajul şi concilierea în lumina noului Cod de Procedură Civilă"

seminarSusţinem succesul în toate formele lui şi credem că reţeta succesului este reţeaua succesului.  Dorim să fim un adevărat nucleu al ideilor bune şi al oamenilor de calitate, în care să se dezvolte conexiuni, proiecte  şi chiar prietenii.

Ce facem pe 11 aprilie 2013?

Suntem de ajutor tuturor persoanelor care activează în domeniul juridic şi administrativ, răspunzând la nevoia de informare şi de bună cunoaştere a „regulilor de joc”, astfel încât acţiunile acestora să fie dirijate de o informare corectă şi absolut indispensabilă mediului în care trăim.

Vă invităm deci  la seminarul cu tema „Medierea, arbitrajul şi concilierea în lumina noului Cod de Procedură Civilă”, care va avea loc pe 11 aprilie 2013, în intervalul 16.00-18.30 la Hotel Unirea din Iaşi.

Ce dezbatem  în cadrul seminarului?

 •     Modificări aduse Codului Civil începând cu 15 februarie 2013, necesitatea acestora, puncte tari şi puncte slabe ale noului Cod Civil
 •     Procedura medierii: între medierea obligatorie versus medierea facultativă; şedinţa de informare obligatorie – înainte şi pe parcursul litigiului din dispoziţia instanţei; Obligaţie legală sau convenţională; Obligaţie stabilită de instanţă pe parcursul procesului
 •     Procedura arbitrajului: o alternativă atractivă privind litigiile civile; Avantajele înserării unei clauze arbitrale în contractele civile între profesionişti şi principalele avantaje aduse procedurii arbitrale prin noul Cod de Procedură Civilă
 •    Procedura concilierii – obligatorie sau nu dupa intrarea in vigoare a noului Cod de Procedură Civilă, despre concilierea directă şi parcurgerea procedurii prealabile – obligatorie doar în procedura ordonanţei de plată

Cine ne ajuta?

Dl. Dragos Panainte – cu o experienţă de 10 de ani în consultanţa de afaceri, este autorul a diverse articole şi cărţi de specialitate. Participant activ ca speaker la diverse conferinţe şi seminarii pe teme juridice şi de antreprenoriat, s-a implicat activ în comunitatea oamenilor de afaceri fiind in acelasi timp consultant şi coordonator în cadrul unui cabinet de avocatură precum şi membru fondator al unei agenţii de consultanţă specializată în comunicare şi managementul afacerilor.

Cum puteţi participa?

Trimiţând un e-mail către seminar@succesnet.ro până pe data de 06 aprilie, puteţi participa la acest eveniment fără costuri suplimentare.

Rezervările se fac în ordinea înscrierii! Vă vom răspunde cu un formular de confirmare trimis prin e-mail şi cu paşii necesari obţinerii rezervării dvs.

Aşteptăm cu drag să ne cunoaştem!

2 thoughts on “Eveniment – Seminar Succes Net în Iaşi – "Medierea, arbitrajul şi concilierea în lumina noului Cod de Procedură Civilă"”

  1. Stimata dna Macovei,
   Ne bucura interesul dvs fata de evenimentul organizat si va multumim pentru acest lucru. Pentru a putea completa o cerere de rezervare a locului in cadrul seminarului va rog sa ne trimiteti pe adresa seminar@succesnet.ro un numar de telefon la care va putem contacta.
   Va doresc o seara minunata!

Comments are closed.