Eveniment – Seminar SuccesNet în Bucureşti – "Aspecte fiscale privind operaţiunile intracomunitare"

109824Vă întrebaţi ce am mai făcut în ultima perioadă?  Ei bine,  am fost ocupaţi cu organizarea evenimentului pe care avem acum plăcerea să îl aducem mai aproape de dvs. aşa cum v-am promis.
Pentru că ştim că ”Reţeta succesului este reţeaua succesului” încercăm de fiecare dată să aducem împreună oameni care împărtăşesc aceleaşi interese şi care se pot bucura, într-un mediu interactiv, de cele mai noi informaţii din domeniu. Dorim astfel să fim un adevărat nucleu al ideilor bune şi al oamenilor de calitate, în care să se dezvolte conexiuni, proiecte şi chiar prietenii.

Aşadar, pe 11 iunie 2013, suntem de ajutor tuturor persoanelor care activează în domeniul economic şi administrativ, răspunzând la nevoia de informare astfel încât acţiunile acestora să fie dirijate de o informare corectă şi absolut indispensabilă mediului în care trăim.

Vă invităm deci la seminarul cu tema  “Aspecte fiscale privind operaţiunile intracomunitare” să dezbatem împreună urmatoarele aspecte:

  • Aplicarea teritorială a legislaţiei TVA (statele şi teritoriile care fac parte din spaţiul comunitar);
  • Livrări şi achiziţii intracomunitare – determinarea persoanei obligate la plata TVA;
  • Obligaţia de înregistrare în scopuri de TVA;
  • Înregistrarea în Registrul operatorilor intracomunitari. Sancţiuni aplicabile;
  • Neconstituţionalitatea unor prevederi referitoare la sancţiunile aplicabile pentru nedeclararea unor operaţiuni intracomunitare;
  • Vânzarea la distanţă – aspecte specifice acestor operaţiuni;
  •  Alte aspecte referitoare la impunerea serviciilor intracomunitare, inclusiv aspecte specifice privind impozitul pe venitul nerezidenților, legislația comunitară privind impozitarea dividendelor, dobânzilor și redevențelor, aplicarea convențiilor pentru evitarea dublei impuneri;
  • Modificările aduse prin Legea nr. 168/2013 publicată în Monitorul Oficial nr. 310 din 29 mai 2013.

Şi pentru că am învăţat că practica este cel mai bun profesor, vor fi prezentate studii de caz , toate explicate cu multa migală de către lectorii care ne vor susţine:

  • Dl. dr. ec. Duca Emilian– având peste 20 de ani de experienţă în consultanţă fiscală şi afaceri, atât în sectorul public cât şi în companiile private, participant activ ca speaker la diverse conferinţe şi seminarii pe teme economice şi de fiscalitate, precum şi la emisiuni TV pe teme economice, împreună cu
  • Dl. ec. George Niculescu – cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil şi al consultanţei fiscale, exclusiv în mediul privat. Membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România, autorul diverselor articole de specialitate, participant activ în calitate de lector la conferinţe şi seminarii pe teme de fiscalitate.

Dacă doriţi să fiţi alături de noi pe 11 iunie 2013, între orele 15.00-17.00  să dezbatem  “Aspecte fiscale privind operaţiunile intracomunitare”, vă aşteptăm într-un cadru select la Hotel Capital Plaza, sala de conferinţe Ion Mincu 1, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, Sector 1, Bucureşti.

Cum puteţi participa?

Trimiţând un e-mail către seminar@succesnet.ro, puteţi participa şi dvs. la acest  eveniment. Singura cerinţă este sponsorizarea asociaţiei Succes Net, pentru a putea organiza şi pe viitor astfel de evenimente.

Ne dorim ca participanţii să plece de la acest seminar atât informaţi cu ultimele noutăţi din domeniu, cât şi cu zâmbetul pe buze pentru că, reuşita oricărei activităţi constă în împletirea armonioasă a utilului cu placutul!  Contabilitatea poate fi plăcută aşa că vă rugăm să vă luaţi zâmbetul la voi pentru că noi vă pregatim şi o surpriză!

Vă aşteptăm cu drag!