Poate un seminar sa fie magic? Pe 11 iunie am demonstrat ca da!

DSCN1665Aşa cum v-aţi obişnut deja, Asociaţia SuccesNet continuă şirul evenimentelor deosebite, organizând un nou seminar cu tema “Aspecte fiscale privind operaţiunile intracomunitare”.

Ne-am întâlnit în Bucureşti într-un cadru select, la Hotel Capital Plaza, cu dorinţa de a fi de ajutor şi de a aduce în acelaşi loc specialişti din domeniul economic şi juridic pentru a desluşi puţin din tainele fiscalitatii.

Participanţii  s-au strâns din nou în număr mare: experţi contabili, auditori, jurişti, avocaţi.  Umăr la umăr, am discutat despre cazuri pe care le-am întâlnit în practică privind aplicarea teritorială a legislaţiei TVA, obligaţia de înregistrare în scopuri de TVA, vânzarea la distanţă şi multe alte aspecte privind impunerea serviciilor intracomunitare.DSCN1673

Rolul de invitaţi speciali l-au avut cei doi lectori Dl dr.ec.Duca Emilian şi Dl.ec.George Niculescu, pentru care fiscalitatea nu mai are taine de multă vreme. Cunoscuţi deja pentru experienţa lor ca şi lectori, ne-au impresionat prin tonul degajat, informaţiile vaste şi  explicaţiile complete oferite cu profesionalism tuturor participanţilor, făcând parcă fiscalitatea intracomunitară să pară mai uşoară. Am schimbat păreri şi am găsit răspunsuri chiar şi la cele mai dificile probleme întâlnite în practică.

Pauza a fost prilej bun de a ne face noi cunoştinte, de a discuta posibilităţi de colaborare şi de a lega noi prietenii.

magic

Şi pentru că am promis o surpriză ne-am ţinut de cuvânt şi am oferit o atmosfera magică! La propriu! Cu ajutorul unor magicieni experimentaţi am făcut magie cu Codul Fiscal şi am demonstrat că şi contabilitatea poate fi distractivă!

Pornind de la locaţia deosebită, lectorii profesionişti, atmosfera degajată şi culminând cu prezenţa magicianului ce a adus zâmbete şi uimire pe chipurile tuturor, întreg seminarul a stat sub semnul magiei.

magi

Vrem să mulţumim tuturor participanţilor la seminar şi să îi asigurăm şi pe cei care nu au mai prins locuri la acesta, că îi vom ţine la curent cu evenimentele noastre urmatoare!

Pentru că şirul evenimentelor continuă alături de convingerea noastră că reţeta succesului este reţeaua succesului!