TU ce faci la serviciu?

 Se intampla ca de multe ori, atunci cand esti la serviciu, sa fii cuprins total de febra timpului, sa incepi sa devii stresat, elemente care TI-ar putea afecta activitatea din timpul serviciului si nu in mod placut, ba din contra. Am stat si am analizat cativa prieteni de-ai mei care lucreaza in domenii diferite si in urma discutiei purtate si a studiului comportamentului lor am dedus ca la serviciu poate ar trebui sa incetezi sa faci urmatoarele activitati daca vrei sa ai rezultate cat mai bune.

1.Esti mult prea ocupat pentru a-TI lua pauze de refacere si pauza de masa.

In primul rand, asa ceva este inadmisibil. TU esti mult mai bun in ceea ce faci daca esti odihnit, refacut, nu daca TE epuizezi toata ziua. Indiferent daca TU consideri ca nu esti obosit dupa 3 ore de activitate, ITI recomand totusi sa incerci sa ITI iei o scurta pauza pentru a TE reface si apoi sa TE intorci la lucru. Mi-ar placea tare mult sa imi scrii apoi aici cum TE-ai simtit cand TE-ai intors din pauza de refacere.

2.Raspunzi la e-mailuri instant, in mod automat, cat mai rapid cu putinta

Este bine si corect sa faci asta daca esti specializat in asa ceva, daca activitatea TA principala presupune sa raspunzi la e-mailuri. Insa aici ma refer la mail-urile pe care le primesti TU personal si la care, din cauza ca esti stresat, raspunzi si nici nu-TI dai seama pe moment ce anume scrii in acel raspuns.

3.Sa pretinzi ca esti salvatorul de vieti

Daca trambitezi toata ziua in stanga si in dreapta ca vai cat ITI ajuti TU colegii de mult si ca le faci munca si ca fara TINE nu stii ce anume ar fi facut, asteapta-TE sa atragi numai antipatii din partea celor din jurul TAU. Daca intr-adevar, esti salavtorul de vieti la TINE la serviciu, stai in banca TA, nu mai pretinde ca esti acel salvator si lasa-i pe altii sa aprecieze ceea ce ai facut.

4.Nu faci niciodata glume, nu destinzi atmosfera de la serviciu prin nimic

De ce sa pierzi atata timp pe care il poti petrece intr-un mod cat mai placut alaturi de colegii TAI, la locul de munca?! Este pacat, mai ales pentru ca acolo probabil ITI petreci cele aproximativ 8 ore, poate si mai mult din timpul TAU pretios si..de ce sa nu faci ca acele momente sa fie cat mai placute, iar timpul sa treaca cat mai repede cu putinta.