Economiseste!

A economisi bani si resurse este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru TINE. Fie ca esti parinte si trebuie sa contribui la intretinerea familiei TALE, fie ca ai propria afacere si trebuie nu doar sa o scoti la capat si sa castigi ceva banuti ci si sa pui deoparte pentru zile negre, e necesar sa fii constient de puterea banilor.

Iata cateva sfaturi despre cum ai putea sa faci economie in mod automat..

1.Pastreaza totul in format electronic

In ziua de astazi pretul unui stick sau card de memorie este din ce in ce mai mic, lucru care iti poate permite foarte usor sa pastrezi numeroase informatii in laptop, tableta sau alt spatiu de stocare preferat de tine. In acest fel vei economisi nu numai spatiu si timp ci si bani si in loc sa umbli toata ziua dupa TINE cu multe foi, mai bine ai totul intr-un gadget ceva portabil.

2.Evalueaza-TI nevoile

Ai nevoie de tot ceea ce crezi TU ca ai nevoie? Ai nevoie de mai mult sau de mai putin decat ai in prezent? Uita-TE in jurul TAU si adreseaza-TI intrebarea ”Ce vad eu aici si nu folosesc in fiecare zi?!”, apoi raspunde si analizeaza situatia. De ce sa cheltui bani pe lucruri si actiuni de care nu ai nevoie, care nu sunt imperios necesare?!

3.Economisesti spatiu, economisesti bani

Fie ca este vorba de spatiul de acasa, de locuinta in care ITI petreci timpul liber, fie ca este vorba de spatiul de la birou, cert este ca mai mult spatiu atrage dupa sine o cheltuiala mai mare.

In speranta ca TI-am deschis apetitul pentru a face economie, sper ca vei cauta singur in continuare si alte idei de a economisi timp, spatiu, resurse…adica bani!