Cam ce întreabă lumea?


Ce înseamnă de fapt succesul?

La fel ca TINE și ca orice altă umană ființă, mi-am adresat la rându-mi un numar generos de astfel de întrebări DESPRE SUCCES! Tocmai de aceea, gândindu-mă din ce în ce mai profund la acest subiect delicat și în același timp controversat, am descoperit zi de zi dorința oamenilor de a afla cât mai multe din labirintul tainelor succesului. Așa s-a concretizat ideea năstrușnică de a da viață acestui blog în marea de suflete a internetului, iar numele de botez a fost ales cum nu se poate mai simplu, DESPRE SUCCES, pentru a oglindi întocmai informația pe care TU o vei găsi aici!


Cine este de fapt “despre succes”?

Proiect al Asociației “Succes Net”, despresucces.ro încearcă să vină în sprijinul celor care cochetează cu succesul. Scopul nostru este de a forma o comunitate care să împărtășească din experiența și cunoștințele proprii.


Cum aș putea ajuta?

Despresucces.ro dorește să unească pe toți cei care pot contribui la această idee. Dacă și tu poți adăuga valoare comunității ești binevenit. Varietatea subiectelor ține doar de inspirația autorilor care semnează articolele găzduite aici.

Dacă ești un bun cunoscător al unei situații și subiectul este de actualitate, poți contribui ca autor voluntar, contactându-ne la adresa: [email protected]