Fii multumit, fii fericit, fii TU!

Se spune ca cel mai eficient mod de a avea viata pe care TI-o doresti, este sa ITI iubesti viata, sa fii fericit asa cum esti TU. TE-ai gandi imediat ca ar trebui poate sa schimbi ceva in viata TA, eventual locul de munca, partenerul de viata, sau modul de a trai, insa, pentru a putea contribui la aceste schimabari ar trebui sa fii in primul rand fericit, impacat cu TINE insuti ca sa poti realiza cu SUCCES viata pe care o doresti cu adevarat.

Am pregatit astazi pentru TINE cateva randuri care sa TE ajute sa TE pozitionezi intr-o lumina frumoasa a vietii, sa fii mai fericit, mai impacat cu TINE insuti.

Fii prezent in viata TA…

Stiu ca poate suna putin paradoxal insa am dreptate in ceea ce ITI spun. Fii implicat 100% in orice activitate din viata TA, trezeste-TE dimineata devreme iar la finalul zilei fa o retrospectiva a ceea ce ai realizat in ziua respectiva. TE va ajuta sa fii mai multumit cu TINE insuti si ITI va oferi si un plus de incredere pentru ceea ce vei face in viitotor.

Recunostinta practica…

Nu pastra totul la nivel de planuri ci pune in practica tot ceea ce ai in minte. E important sa realizezi tot ceea ce TI-ai propus pentru a acumula experinta de viata si asa cum spuneam, mai multa incredere in tine. Hraneste-TI egoul si ofera-TI din ce in ce mai multe satisfactii atat personale cat si profesionale.

Cauta sa ai un echilibru in ceea ce faci..

Armonizeaza-TI viata printr-un echilibru moral, sufletesc. Eu m-am caracterizat mult timp ca fiind o persoana care traieste la extreme si am considerat ca aceasta atitudine nu mi-ar fi de ajutor pentru viitor meu si astfel am ajuns sa imi hranesc mintea si sufletul si sa imi gasesc un echilibru in tot ceea ce fac. Moderatia in toate este cea mai importanta. Nu TE lacomi odata ce obtii ceea ce ITI doresti. Fie ca este vorba de bani, de o anumita pozitie la locul de munca, de o dieta sau orice altceva la care TE duce gandul, in care TE-ai putea regasi.

Ai grija de oamenii din jurul TAU..

De prieteni, de colegii de munca, de cunostinte, de rude, de orice alt cunoscut din viata TA. Ca sa primesti bunatate in viata TA trebuie sa oferi bunatate. Si vei primi..vei primi inzecit. Fii optimist cu oamenii din viata TA, incurajeaza-i la nevoie, ajuta-i la necaz si bucura-TE alaturi de ei atunci cand se intampla ceva minunat in viata lor. Vei constata ca traiesti ceva minunat alaturi de ei si asta TE va ajuta sa ITI regasesti si echilibrul de care ITI vorbeam mai sus.

Imbratiseaza lucrurile simple..

Nu ITI complica viata cu nimicuri, care au doar menirea sa TE introduca intr-o stare negativista. Simplitatea e cheia SUCCESULUI. Retine ca o viata mai simpla este o viata mai frumoasa, mai pura si mai umana. Societatea in care traim ne pune la incercare prin multiplele situatii pe care ai ocazia sa le intalnesti in viata de zi cu zi, insa trebuie sa TE organizezi, sa TE inarmezi cu rabdare si sa culegi numai ceea ce este bun, corect si sincer pentru TINE.

In speranta ca aceste sfaturi ITI vor fi de ajutor, sper sa ne revedem cu mare drag si cu alte sfaturi care sa ne ajute, atat pe mine cat si pe TINE in tot ceea ce ne dorim sa fim.