INVATAM SAU DOAR NE FACEM?!

Ideea de a scrie acest articol si de al impartasi cu TINE, a venit din pricina faptului ca recent, am aflat de o persoana pe care eu o admir foarte mult din punct de vedere profesional, o persoana de foarte mare succes, ca merge periodic la tot felul de cursuri pentru dezvoltarea sa personala si profesionala.

Initial nu m-am intrebat de ce oare mai merge la astfel de cursuri ci, cum de mai are timp sa isi dedice timpul acestor actiuni?!

apoi m-a izbit altă dilemă … de ce oare ai mai avea nevoie sa mergi la scoala daca TU deja stai pe piedestal?!

Raspunsul mi-a venit imediat ce am asociat SUCCESUL cu ideea de a te pregati constant si a te dedica noutatilor, schimbarilor, oricand de ocupat ai fi.

Eu personal, sunt de parere ca exact asa procedeaza un om care tinteste catre succes si odata ce a ajuns la destinatia dorita, cucerește si imprejurimile!

Cursurile, de orice natura ar fi ele, fac parte din cultura generala a multor oameni de succes, iar daca pentru moment nu ITI permiti financiar sa participi la astfel de cursuri sustinute de traineri pregatiti, slava Cerului, exista atatea si atatea posibilitati in ziua de astazi. In cazul in care te intereseaza sa inveti, sa te pregatesti sau pur si simplu sa ai habar despre anumite subiecte, ramai aproape si vei afla lucruri interesante.

Prin urmare, culmea, chiar si oamenii de succes invata! Unii poate dorm având carțile puse bine sub pernă, dar fie ca tu crezi sau nu, exista omeni de succes care inca mai studiaza si participa la tot felul de cursuri pentru dezoltare personala si profesionala!

 Cu un strop de noroc, constiinciozitate si munca, si TU poti ajunge acolo unde ITI doresti.

TU ce subiecte mai ai de aprofundat?!