Vrei propria afacere?

TE-ai hotărât că vrei să ai propria afacere? Să fii un antreprenor de mare SUCCES? ÎȚI este teamă de eșec și din această cauza TE-ai oprit pe loc și nu știi cum să faci în continuare? Sau poate TE numeri printre cei care deja au făcut acest pas și și-au deschis propria afacere, se bucură de ea însă sunt de părere că e greu să supraviețuiești în ziua de azi și nu știu încotro s-o ia și cum să-și dezvolte mica afacere..

Mai mult decât atât, astăzi, numeroși tineri își doresc să muncească pentru ei, să aibă propria afacere, să fie propriul șef. Dacă TE regăsești în spusele de mai sus, am pregătit ceva special, care TE-ar putea ajuta în ceea ce dorești să întreprinzi și cum ai putea să ÎȚI dezvolți afacerea, în cazul în care ai pornit deja pe un astfel de drum.

TE gândești că afacerea TA nu poate crește într-o astfel de economie? Atunci permite-mi să ÎȚI spun ca TE înșeli. Să-ȚI îmbunătățești mentalitatea și să reduci riscurile este posibil în orice fel de economie. Asta ai TU de făcut! Dacă ești mereu atent la ceea ce se spune prin mass-media și dacă TE-ai panicat serios atunci când ai auzit noțiunea de criză economică, ai putea crede că ai fi un nebun dacă TE-ai băga în mediul afacerilor chiar acum. Ai analizat faptul că cele mai mari companii din țară și din lume au fost demarate în condiții economice ca cele prezente sau chiar mai rău decât atât?

Dar hai să recunoaștem: afacerile mici au fost văzute mereu din mai multe perspective, tocmai de aceea, atunci când TE decizi să înființezi o afacer de acest gen, trebuie să ai un plan pe care sa-l analizezi din toate perspectivele posibile. La ce TE gândești și cum TE gândești pentru a ajunge în pragul SUCCESului necesită o viziuni largi.

Un punct care TE-ar opri de la ceea ce vrei să faci este să ai gandirea limitată sau să nu TE încrezi în forțele proprii, să pui răul înainte, fără a analiza situația mai întâi. Gânduri de genul ”Nu o să îmi permit niciodată”,”NU știu cum am de gând să plătesc pentru..”, pun în evidență frica, incertitudinea și îndoiala de sine. De aceea ai nevoie de mentalitatea potrivită pentru a reuși. Concentrează-TE pe a face o schimbare sau schimbarea necesară care să TE ajute să TE mobilizezi și să obții ceea ce vrei. ÎȚI dorești o afacere și TE-ai decis și asupra domeniului în care vrei să activezi? Ce mai aștepți? Pune-ȚI toate resursele necesare la contribuție și află absolut tot ceea ce este necesar pentru întreprinderea afacerii TALE: cui trebuie să TE adresezi, de ce acte ai nevoie pentru a demara, ce aprobări ÎȚI sunt necesare, cine TE poate ajuta în acest sens, de câți bani ai nevoie pentru început, cine TE poate ajuta în construirea planului de afaceri, etc.

Nu în ultimul rând..atrage SUCCESul! Rămâi focalizat pe obiectivele TALE și fii optimist, gândește pozitiv. Odată ce ai ajuns la creierul, mentalitatea și starea de spirit necesare pentru a avea SUCCES, vei fi într-o poziție mult mai bună de a lua măsurile necesare și de a-ȚI atinge toate obiectivele propuse.