Vrei să TE îmbogățești ușor?

Deseori avem tendința să credem că dacă vom munci din greu și vom economisi bani, vom ajunge bogați. Am dreptate? Ei bine, totul este o iluzie. Economiile ne ajută într-adevăr să trăim modest și să mai avem (uneori) și banuți pentru micile plăceri ale vieții. Cred că, dacă dorești să faci o avere, există modalități mult mai eficiente și practice pe care le poți utiliza. Iată câteva dintre acestea:

1.Înființează-ȚI propria afacere și apoi vinde-o! Acesta este probabil unul dintre cele mai eficiente moduri de a deveni bogat.Dacă ai avut capacitatea de a construi o afacere reală, profitabilă, atunci cu atât mai bine vei putea face acest lucru, iar rezultatul va fi pe măsura efortului depus. Ai nevoie de deprindere, dinamism, efort, perseverență, ambiție și vei reuși negreșit. Acesta este modul pe care l-au urmat mulți oameni de afaceri atât din România cât și din lume.

2.Fii un expert independent. ÎȚI poți dezvolta o abilitate vandabilă și să ÎȚI păstrezi independența și să culegi recompense considerabile. Aceasta este modalitatea prin care sportivii, autorii și animatorii au devenit bogați. În general, un expert independent are șanse mai mari de câștig și evident câștiguri considerabile, decât unul care lucrează într-o companie. Există riscuri și trebuie să deții ceva special. SUCCES-ul este în mâinile TALE și astfel ÎȚI poți dezvolta un traseu popular datorită abilităților TALE și a dorinței de a realiza ceva pe cont propriu.

3.Cumpărarea și vânzarea de proprietăți. Este o modalitate dovedită de n ori de a face avere. Chiar dacă nu ai resursele financiare necesare și faci un împrumut, în final tot va fi o afacere profitabilă. Fie că este vorba de imobile, terenuri sau alte bunuri sau servicii pe care le achiziționezi la un anumit preț și apoi le vinzi la un alt pret, TE vei îmbogăți cu siguranță.

4.Construiește-ȚI un portofoliu de acțiuni. Dacă vei investi constant în aceste acțiuni, vei avea beneficii materiale de pe urma acestora. De asemenea, accidentele bursiere reprezintă oportunități considerabile de cumpărare și îmbogățire pentru cei cu bani și nervi puternici.

5.Un alt mod de a TE îmbogăți peste noapte (dar care nu ține de TINE ci doar de noroc) este de a moșteni o avere.

În continuare ÎȚI transmit și alte moduri de a deveni bogat..

1.Lucrează într-o companie, în care să ai un job stabil, economisește și păstrează banii, pentru a strânge cât mai mulți. De departe, acesta nu este un mod de îmbăgățire rapid, însă aceasta variantî TE va ajuta cu siguranță atunci când vei fi la ananghie.

2.Fii un inventator. Inventează ceva de care toate lumea are nevoie și obține un brevet pentru invenția TA.

3.Participă la LOTO, însă această modalitate reprezintă un plan prost de a TE îmbogăți peste noapte. Așa că se recomandă să eviți această variantă și să TE bazezi pe una din variantele enumerate mai sus.

Concluzia mea ar fi..

Că există în viață lucruri mai importante decât bogăția. Cine oare și-ar dori să sfârșească bogat, singur, nefericit și cu o sănătate precară? Prin urmare, TE poți bucura de o viața decentă, plină cu bucurii și satisfacții, în care ești sănătos și poți face orice ȚI-ai dorit. Bineînțeles că TE poți îmbogăți, dar nu aceasta trebuie să fie principalul TĂU scop în viață.

Eu ÎȚI urez să-ȚI planifici ruta și să-ȚI savurezi călătoria!

2 thoughts on “Vrei să TE îmbogățești ușor?”

Comments are closed.